Viikonloppumatka Tanskaan 10-12.11.2017

Perjantai 10.11.2017

Michael ja Benny järjestivät ystävällisesti illalle harjoituksen aiheena vanhat poomset ja poomsen oksista sovelletut hosinsulit. Yhteinen maukas ja mausteinen illallinen nautittiin ravintolassa Seoul Koreansk restaurant. Tämä paikka on Tanskalaisten mielipaikkoja ja heidän mielestään sieltä löytyy paras Korealainen ruoka (Kööpenhaminassa on yhteensä 3 Korealaista ravintolaa)

Kjeld – Jari Päivinen – Jyrki Juuti – Jani Tolvanen – Benny Faarvang – Michael Iversen – Markku Heiskanen  – Niina Juuti 

Lauantai 11.11.2017

Saavuimme vuokra-autoilla ajoissa Boseihin yövyttyämme Kööpenhaminan keskustan hotellissa. Ensimmäinen yhteisharjoitus osallistujat (7dan-1kup) harjoitus mentiin Mestari Ko:n opeilla ja ohjauksessa. Haettiin voimantuottoa lyöntiin lyhyeltä  matkalta, hypyn kanssa pistareihin. Unohtamatta huolellisia venyttelyjä.

Toisessa harjoituksessa Mestari Morten opasti meitä liikkuvuuden ja testauksen pariin, oli yllättävä harjoitus. Hyviä oppeja tarttui Suomeen viemisiksi. Illalla olikin sitten Tanskalaisten perinteeksi muodostunut Joulujuhla, jossa ruoka ja juoma on erinomaista, lahjoja ja lahjaleikkiä unohtamatta. Upea ilta kaiken kaikkiaan, saimme taas uusia tuttavuuksia ja kuulimme hauskoja tarinoita.


Suomalaiset Morten Jensenin harjoituksessa 

Suomalaiset Mestari Ko:n salilla 

Sunnuntai 12.11.2017

Ennen kotimatkaa, Mestari Ko oli luvannut viedä meidät mielipaikkaansa. Siellä on puhdasta ilmaa, jyrkkiä portaita harjoitteluun ja mielenkiintoista katseltavaa (ruska, joka oli jo kyllä ehtinyt väistyä sekä rannikon hioutuneet kivet ja  kivettyneet fossiilit). Kuultiin paljon Mestari Ko:n alkutaipaleen harjoittelusta ja hänen ystävistään.

Matka pääsi taas yllättämään positiivisesti, suosittelemme varsinkin daneja vierailemaan mahdollisuuksien mukaan Boseissa ja Kööpenhaminassa sekä tutustumaan heidän vieraanvaraiseen kulttuuriin ja ihmisiin, Taekwondoa unohtamatta. Seuraava uusi mahdollisuus tulee Tanskan pääsiäisleirin muodossa (Eastern Camp), jolla Mestari Ko ja Mestari Mu ovat pääopettajina.